Hjemmelaget ferskost smakssatt med pepper. Her får du rikelig med peppersmak på en mild måte. Like god på brødskive som på kjeks.
Pepperferskost
Servings
4
servingsIngredienser
1 l økologisk kefir
4 ss sitronsaft
1 dl fløte
Salt
Pepper
Fremgangsmåte
- Ha kefir og sitron I en kjele og varm opp på medium varme til ostemassen er skilt fra mysen.
- Ha en bomullsklut i en stor sil og ha massen i og la den renne skikkelig av seg. Gjerne over natta.
- Mysen sparer du til å bruke isteden for vann i brøddeigen eller i for eksempel vaffel eller pannekakerøre. Mysen kan fryses hvis du ikke kan bruke den innen rimelig tid.
- Ha ostemassen i en bolle og tilsett fløte. Pisk opp til en jevn krem.
- Smak til med masse pepper, gjerne en blanding av svart, rosé og grønn pepper og salt.
- Oppbevar på tett glass eller boks i kjøleskapet.
Liker du denne oppskriften?
Følg @ReinMat på Pinterest
Har du prøvd denne oppskriften?
Follow us on Facebook