Karamellisert rødløk er kjempegodt som tilbehør til f.eks. hamburger og grillpølser. I tillegg er det superenkelt og raskt å lage!
Karamellisert rødløk
Prepp tid
25
minutterIngredienser
2 stk rødløk
1 ss honning
2 dl eplejuice
1 stk stjerneanis
1 ss balsamicoeddik
Kvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- Skrell rødløken. Del den i to og snitt medium fine strimler – ikke for tynt, men heller ikke tykke båter!
- Ha alle ingredisene i en liten kjele. Kok opp og la det småkoke på medium varme til det er kokt helt inn og karamelliserer seg. Det tar ca. 20 minutter, eller til all væsken er borte.
- Dette er magisk tilbehør til for eksempel leverpostei, kjøtt, burger, roastbiffsmørbrød osv.
- Holder lenge og vel i kjøleskap på i et tett glass.
Liker du denne oppskriften?
Følg @ReinMat på Pinterest
Har du prøvd denne oppskriften?
Follow us on Facebook