Søk
Close this search box.

Bringebæris

Del oppskriften

Det er sommer og det er masse bringebær i år. Da må man jo nesten lage bringebæris. Denne bringebærisen er egentlig en parfait, slik at du ikke trenger hverken iskremmaskin eller å røre i den mens den fryser.

Trenger du isen med en gang kan du så klart kjøre den i iskremmaskin, men hvis du ikke har iskremmaskin er dette en fin oppskrift.

PS: Du kan selvsagt erstatte bringebær med andre bær du har tilgjengenlig eller blande. Du kan også smake deg frem om du ønsker isen søtere. 

Bringebæris

0.0 from 0 votes
Recipe by Maud Astrid Amundsen

Ingredienser

  • 3 dl fløte

  • 3 egg

  • 3 dl frosne bringebær eller 5 dl ferske

  • 6 ss sukker

Fremgangsmåte

  • Kjør bringebær med 2 ss sukker med en stavmikser (eller i blender) til det er en jevn puré. Hvis du er sær på bringebærfrøa, kan du passere pureen gjennom en sil, det gidder vi aldri å gjøre.
  • Pisk fløte med 2 ss sukker til en slikemyk fløffy krem.
  • Pisk egg med 2 ss sukker til en luftig fløffy eggedosis.
  • Vend bringebær, krem og eggedosis sammen og ha i en brødform kledd med bakepapir (den jeg bruker måler 28x11x7).
  • Sett i fryseren og nyt gjerne toppa med ferske bringebær når isen er helt frossen. *

Notater

  • *Du kan selvsagt kjøre denne iskremen i en iskremmaskin dersom du vil ha is med engang.

Har du prøvd denne oppskriften?

Tægg @rein.mat på Instagram og hæsjtægg oss #reinmat

Liker du denne oppskriften?

Følg @ReinMat på Pinterest

Har du prøvd denne oppskriften?

Follow us on Facebook

-Nye oppskrifter -

Hei, jeg heter

Maud Astrid...

Grunnprinsippene mine er mest mulig økologisk og biodynamisk mat, god dyrevelferd,
mindre kjøtt av bedre kvalitet, råvarer i sesong, hele råvarer, flere plantebaserte måltider,
mest mulig kortreist og lokale råvarer, ingen unødvendige tilsetningsstoffer,
minimal bruk av salt og raffinert sukker og helst null matsvinn!

Takk for at du besøker siden min.
Håper du finner en oppskrift du vil prøve.