Søk
Close this search box.

Kjeks med kokos og bruna smør

Del oppskriften

Er du på letning etter noe annerledes på kjeksfronten? Bruna smør gir disse avhengighetsskapende kjeksene med kokos en helt unik smak!

Jeg må virkelig anbefale disse kjeksene med kokos og bruna smør. Perfekt som tursnacks, det er empirisk bevist. Kjeksene holder lenge i kakeboks, hvis de varer lenge nok til å komme seg i kakeboks da vel og merke..

surdeig_0001_surdeigsdeig

Kjeks med kokos og bruna smør

0.0 from 0 votes
Recipe by Maud Astrid Amundsen
Steketid

14

minutter
Prepp tid

40

minutter

Ingredienser

  • 200 g smør

  • 2 ss vann

  • 80 g kokosblomstsukker

  • 80 g rørsukker

  • 1 stk egg

  • 175 g sikta speltmel

  • 1 ts vaniljesukker

  • 1 ts bakepulver

  • 200 g kokosmasse

  • En klype maldonsalt

Fremgangsmåte

  • Brun smøret og avkjøl det helt, til det blir fast igjen.
  • Pisk smør og sukker luftig.
  • Pisk inn egget.
  • Bland sammen alt det tørre og bland det inn i eggeblandingen.
  • Når deigen er jevn, ha den på bakepapir eller matpapir og rull til en pølse på ca. 6- 8 cm i diamenter.
  • Avkjøl deigen helt. Kutt i skiver på ca. 2 cm tykkelse. Stek i ovnen på 180 grader varmluft i 10-14 minutter – til de er gyldne.
  • Avkjøl de helt på stekebrettet før du flytter de, da de er veldig løse til de stivner ved avkjøling.
  • Oppbevar på glass eller kakeboks.

Har du prøvd denne oppskriften?

Tægg @rein.mat på Instagram og hæsjtægg oss #reinmat

Liker du denne oppskriften?

Følg @ReinMat på Pinterest

Har du prøvd denne oppskriften?

Follow us on Facebook

-Nye oppskrifter -

Hei, jeg heter

Maud Astrid...

Grunnprinsippene mine er mest mulig økologisk og biodynamisk mat, god dyrevelferd,
mindre kjøtt av bedre kvalitet, råvarer i sesong, hele råvarer, flere plantebaserte måltider,
mest mulig kortreist og lokale råvarer, ingen unødvendige tilsetningsstoffer,
minimal bruk av salt og raffinert sukker og helst null matsvinn!

Takk for at du besøker siden min.
Håper du finner en oppskrift du vil prøve.