Søk
Close this search box.

Majones

Del oppskriften

Lag din egen majones på 3 minutter! Du har full kontroll på ingrediensene og unngår unnødvendige konserveringsmidler,  for mye salt, fortykningsmidler og diverse andre ulumske tilsetningsstoffer.

Holder i ukesvis i kjøleskapet!

surdeig_0001_surdeigsdeig

Majones

0.0 from 0 votes
Recipe by Maud Astrid Amundsen
Prepp tid

5

minutter

Ingredienser

  • 1 egg

  • 2 ts dijon sennep

  • 1 ts hvitvinseddik

  • 2 ts sitronsaft

  • 3 dl solsikkeolje (eller anna nøytral olje)

  • 1/2 ts maldonsalt

Fremgangsmåte

  • Ha alle ingrediensen unntatt salt og olje i et høyt desilitermål, eller tilsvarende som du må ha plass til å ha en stavmikser oppi.
  • Bland ingrediensene raskt sammen med stavmikser, før du heller oljen i en jevn tynn stråle i blandingen mens du kjører stavmikseren på lav til medium hastighet. Miks jevnt til all oljen er blandet inn.
  • Smak til med salt, eventuelt med mer sennep og sitronsaft om ønskelig.

Har du prøvd denne oppskriften?

Tægg @rein.mat på Instagram og hæsjtægg oss #reinmat

Liker du denne oppskriften?

Følg @ReinMat på Pinterest

Har du prøvd denne oppskriften?

Follow us on Facebook

-Nye oppskrifter -

Hei, jeg heter

Maud Astrid...

Grunnprinsippene mine er mest mulig økologisk og biodynamisk mat, god dyrevelferd,
mindre kjøtt av bedre kvalitet, råvarer i sesong, hele råvarer, flere plantebaserte måltider,
mest mulig kortreist og lokale råvarer, ingen unødvendige tilsetningsstoffer,
minimal bruk av salt og raffinert sukker og helst null matsvinn!

Takk for at du besøker siden min.
Håper du finner en oppskrift du vil prøve.