Lag din egen majones på 3 minutter! Du har full kontroll på ingrediensene og unngår unnødvendige konserveringsmidler, for mye salt, fortykningsmidler og diverse andre ulumske tilsetningsstoffer.
Holder i ukesvis i kjøleskapet!
Majones
Prepp tid
5
minutterIngredienser
1 egg
2 ts dijon sennep
1 ts hvitvinseddik
2 ts sitronsaft
3 dl solsikkeolje (eller anna nøytral olje)
1/2 ts maldonsalt
Fremgangsmåte
- Ha alle ingrediensen unntatt salt og olje i et høyt desilitermål, eller tilsvarende som du må ha plass til å ha en stavmikser oppi.
- Bland ingrediensene raskt sammen med stavmikser, før du heller oljen i en jevn tynn stråle i blandingen mens du kjører stavmikseren på lav til medium hastighet. Miks jevnt til all oljen er blandet inn.
- Smak til med salt, eventuelt med mer sennep og sitronsaft om ønskelig.
Liker du denne oppskriften?
Følg @ReinMat på Pinterest
Har du prøvd denne oppskriften?
Follow us on Facebook