Søk
Close this search box.

Rømmegrøt med speltmel

Del oppskriften

Rømmegrøt med speltmel er enkelt, raskt og smakfult. Denne er laget med speltmel.

surdeig_0001_surdeigsdeig

Rømmegrøt med speltmel

0.0 from 0 votes
Recipe by Maud Astrid Amundsen
Porsjoner

2

Prepp tid

35

minutter

Ingredienser

  • 5 dl rømme

  • 5 dl melk

  • 2 dl sikta speltmel

  • En klype maldonsalt

Fremgangsmåte

  • Kok opp rømmen. Sikt inn halvparten av melet.
  • Når fettet begynner å skille seg, ta det av og sett det til side. Ha i saltet. Sikt i resten av melet vekselvis med melka. Pisk til det er jevnt. La grøten småkoke i 15- 20 minutter.
  • Server med fett/smør og sukker og spekemat og flatbrød av eget ønske ved siden.

Har du prøvd denne oppskriften?

Tægg @rein.mat på Instagram og hæsjtægg oss #reinmat

Liker du denne oppskriften?

Følg @ReinMat på Pinterest

Har du prøvd denne oppskriften?

Follow us on Facebook

-Nye oppskrifter -

Hei, jeg heter

Maud Astrid...

Grunnprinsippene mine er mest mulig økologisk og biodynamisk mat, god dyrevelferd,
mindre kjøtt av bedre kvalitet, råvarer i sesong, hele råvarer, flere plantebaserte måltider,
mest mulig kortreist og lokale råvarer, ingen unødvendige tilsetningsstoffer,
minimal bruk av salt og raffinert sukker og helst null matsvinn!

Takk for at du besøker siden min.
Håper du finner en oppskrift du vil prøve.