Kokos og bringebær, en herlig kombinasjon. Søt og syrlig. Seig og fluffy, Denne kaken holder lenge i kjøleskapet om du pakker den godt inn og den kan fryses.
Kokos og bringebærkake
Steketid
30
minutterPrepp tid
10
minutterIngredienser
- Kakebunn
130 g smelta smør
1 dl rørsukker
2 stk egg
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1 dl kokosmasse
2 dl sikta speltmel
- Topping
2 dl bringebærsyltetøy
4 stk eggehvitter
4 dl kokosmasse
1 dl melis
Fremgangsmåte
- Bland smør og sukker og pisk fluffy. Pisk inn et og et egg til det er en jevn fluffy røre.
- Rør inn det tørre. Ha i en form på ca. 20x20 cm. stek i 20 minutter i ovn forvarmet til 200 grader.
- Avkjøl.
- Pisk eggehvitter og melis til en slikeaktige krem. Vend forsiktig inn kokosmassen – pass på å ikke slå lufta ut av marengsen.
- Spre bringebærsyltetøy over kaken. Ha kokoskremen jevnt over kaken, smør kremen glatt og jevn.
- Stek på 160 grader til kaken er gylden.
Liker du denne oppskriften?
Følg @ReinMat på Pinterest
Har du prøvd denne oppskriften?
Follow us on Facebook