Har du resteris etter en middag? Lag grove rislapper til frokost! Eller lunsj, eller ny middag? Du kan lage røra om kvelden og ha den klar til frokosten dagen etter. Server med en rømmeklatt, halvfrosne blåbær og honning, eller noe helt annet? Oppskrifta gir 8 stk.
Grove rislapper
Porsjoner
8
stykkerHviletid
30
minutterEn perfekt måte å bruke resteris!
Ingredienser
150 g kokt ris
4 stk egg
3 dl sammalt speltmel
1 dl sikta speltmel
1 ts natron
1 klype maldonsalt
3 dl melk
Fremgangsmåte
- Bland alle ingrediensene godt.
- La røra svelle i minst en halvtime. (Den kan fint stå over natta i kjøleskap.)
- Varm opp en eller to (hvis du har - da går det fortere) små stekepanner og stek rislappene på medium høy varme i smør eller kokosolje. Når lappene begynner å få bobler på siden som er opp, er de klare for å snus.
- Server med en rømmeklatt, halvfrosne blåbær og honnig!
Liker du denne oppskriften?
Følg @ReinMat på Pinterest
Har du prøvd denne oppskriften?
Follow us on Facebook