Hvis du ikke har tenkt på pizza med reste- ramsløkkylling, this might be your lucky day! Har du kanskje nylig lagd deg helstekt ramsløkkylling, eller hvilken som helst helstekt eller grilla kylling og har rester av kyllingkjøtt? Lag pizza med ramsløkkylling! Et slag for restefesten! Enkle ukompliserte smaker, ramsløkylling, tomat, grilla rødløk, og ost da selvsagt…
-Tilhørende oppskrifter -
Surdeigspizzabunn
1 oktober 2020
Pizza med reste- ramsløkkylling
Porsjoner
2
Steketid
5
minutterPrepp tid
10
minutterIngredienser
- Fyll
ca. 80 g stekt kyllingkjøtt
1 ts ramslølpuré
2 stk små rødløk
8 stk cherry tomater
ost
en håndfull ruccola
2 stk surdeigspizzabunn
- Rømmesaus
250 g rømme
1 stk hvitløksfedd
1 ts chiliolje
salt
Fremgangsmåte
- For pizzabunn, se egen oppskrift
- Rømmesaus
- Til sausen; finhakk hvitløken, bland inn i rømmen, med hvitløk og smak til med salt. Sausen holder til 4- 5 pizza. Den holder lenge i kjøleskapet og kan også brukes som dipp.
- Bland ramsløkpuré med kyllingskjøttet. Smak eventuelt til med litt salt.
- Del rødløken i båter og grill den lett i panne eller på grill. Litt svidd i kantene er bare fint. Kutt tomatene i to.
- Ha en spiseskje med rømmesaus på pizzabunnen. Fordel øvrig fyll utover pizzaen og topp med ønska mengde revet ost.
- Stek i 5 minutter på 250 grader grill . Server med ruccola.
Liker du denne oppskriften?
Følg @ReinMat på Pinterest
Har du prøvd denne oppskriften?
Follow us on Facebook