Søk
Close this search box.

Pizza med reste- ramsløkkylling

Del oppskriften

Hvis du ikke har tenkt på pizza med reste- ramsløkkylling, this might be your lucky day!  Har du kanskje nylig lagd deg helstekt ramsløkkylling, eller hvilken som helst helstekt eller grilla kylling og har rester av kyllingkjøtt? Lag pizza med ramsløkkylling! Et slag for restefesten! Enkle ukompliserte smaker, ramsløkylling, tomat, grilla rødløk, og ost da selvsagt…

surdeig_0001_surdeigsdeig

-Tilhørende oppskrifter -

Pizza med reste- ramsløkkylling

0.0 from 0 votes
Recipe by Maud Astrid Amundsen
Porsjoner

2

Steketid

5

minutter
Prepp tid

10

minutter

Ingredienser

  • Fyll
  • ca. 80 g stekt kyllingkjøtt

  • 1 ts ramslølpuré

  • 2 stk små rødløk

  • 8 stk cherry tomater

  • ost

  • en håndfull ruccola

  • 2 stk surdeigspizzabunn

  • Rømmesaus
  • 250 g rømme

  • 1 stk hvitløksfedd

  • 1 ts chiliolje

  • salt

Fremgangsmåte

  • For pizzabunn, se egen oppskrift
  • Rømmesaus
  • Til sausen; finhakk hvitløken, bland inn i rømmen, med hvitløk og smak til med salt. Sausen holder til 4- 5 pizza. Den holder lenge i kjøleskapet og kan også brukes som dipp.
  • Bland ramsløkpuré med kyllingskjøttet. Smak eventuelt til med litt salt.
  • Del rødløken i båter og grill den lett i panne eller på grill. Litt svidd i kantene er bare fint. Kutt tomatene i to.
  • Ha en spiseskje med rømmesaus på pizzabunnen. Fordel øvrig fyll utover pizzaen og topp med ønska mengde revet ost.
  • Stek i 5 minutter på 250 grader grill . Server med ruccola.

Har du prøvd denne oppskriften?

Tægg @rein.mat på Instagram og hæsjtægg oss #reinmat

Liker du denne oppskriften?

Følg @ReinMat på Pinterest

Har du prøvd denne oppskriften?

Follow us on Facebook

-Nye oppskrifter -

Hei, jeg heter

Maud Astrid...

Grunnprinsippene mine er mest mulig økologisk og biodynamisk mat, god dyrevelferd,
mindre kjøtt av bedre kvalitet, råvarer i sesong, hele råvarer, flere plantebaserte måltider,
mest mulig kortreist og lokale råvarer, ingen unødvendige tilsetningsstoffer,
minimal bruk av salt og raffinert sukker og helst null matsvinn!

Takk for at du besøker siden min.
Håper du finner en oppskrift du vil prøve.