Lag din egen pizzasaus! Lager du en hjemmelaget pizzasaus kan du smakssette pizzaen din på en unik måte.
Pizzasaus
Porsjoner
4
Prepp tid
10
minutterKoketid
1
timeIngredienser
4 dl hermetisk tomat
1 løk
2 hvitløksfedd
1 dl fersk hakket basilukum
1 ss olivenolje
1 dl vann
maldonsalt
Fremgangsmåte
- Skrell og kutt opp løk og hvitløk.
- Varm opp en liten kjele. Når kjelen er varm, ha i olivenoljen. Mykstekt løk og hvitløk. Ha i tomat. Skyll boksen med vannet, for å få med all tomaten. Ha i en klype salt. Småkok under lokk i en time.
- Ha i basilikum og kjør alt til en glatt saus med stavmikser eller i blender. Smak til med salt og pepper. Dette er nok saus til flere porsjoner, du kan fryse ned sausen eller oppbevare den i tett glass i kjøleskapet.
Liker du denne oppskriften?
Følg @ReinMat på Pinterest
Har du prøvd denne oppskriften?
Follow us on Facebook